DEN MATEK

111
V pátek 12. května odpoledne se víceúčelový sál v Pozlovicích zaplnil snad do posledního místečka. Maminkám k jejich svátku, ale také všem ostatním přítomným, předvedli žáci naší školy program, který si k tomuto významnému dni nacvičili.
O moderování se postarala dvojice žáků přestrojená za Cuky a Luky, a to, že mluvila slovensky, jí nečinilo vůbec žádný problém.
Program byl tradičně sestaven z písní, básní, tanečků a scének žáků všech ročníků. Do programu bylo zařazeno také vystoupení tří odvážných tatínků, kteří zavzpomínali na svá mladá léta a svými kreacemi rozpohybovali a roztleskali všechny přítomné. Vrcholem celého odpoledne bylo vystoupení dětí v muzikálu Zdeňka Svěráka „Šípková Růženka“. Výkony všech účastníků byly pokaždé odměněny bouřlivým potleskem a v očích mnoha diváku se zaleskla slza radosti i dojetí.
Nácvik, organizace, příprava kostýmů, secvičení a technické zajištění celé akce bylo pro všechny účastníky velmi náročné, a tak bychom touto cestou chtěli vyslovit poděkování všem, kteří se na přípravě akce podíleli – žákům, rodičům i pedagogickým pracovníkům a v neposlední řadě také zvukaři Vítkovi Miškaříkovi. Výkony účinkujících, návštěva rodičů a rodinných příslušníků, vystoupení hostů a výborné ozvučení celé akce vytvořily skvělou a důstojnou atmosféru oslavy svátku našich maminek. Ještě jednou – díky všem!   FOTO  VIDEO