PĚVECKÁ SOUTĚŽ

V naší škole se opět soutěžilo… tentokrát ve zpěvu. V úterý 19.dubna 2016 proběhlo školní kolo pěvecké soutěže. Zpěváci všech tříd museli ukázat svůj um před nekompromisní porotou, která následně vybrala tři nejlepší žáky z každé třídy. ZDE můžete nahlédnout na výsledky. 

V pondělí 25.dubna 2016 se bude konat v Luhačovicích okrskové kolo pěvecké soutěže, kde nás budou reprezentovat tito žáci: Julie Kratina, Gabriela Tomášková, Nikol Helštýnová, Martina Tomášková a Miroslav Nakládal. 

Všem reprezentantům naší školy přejeme hodně úspěchů! 🙂 

FOTO

V pondělí 25. 4. vítězové školního kola pěvecké soutěže reprezentovali naši školu na okrskovém kole v Luhačovicích. Soutěž byla rozdělena do dvou kategorií: mladší (2. a 3. třída) a starší (4. a 5. třída). Konkurence z okolních škol byla obrovská, ale i přesto se některým podařilo obsadit vrchní příčky. V mladší kategorii si krásné 1. místo vyzpívala Anežka Hanáková. Ve stejné kategorii zazářila rovněž Julie Kratina, která se zasloužila o 3. místo
Ostatním reprezentantům (Gabriela Tomášková, Nikol Helštýnová, Martina Tomášková, Miroslav Nakládal) děkujeme za vzornou reprezentaci školy.